hemma hos jenny sötnos!

tjenare bloggen!
sitter hemma hos jenny vi chillar gaaaaalet! haha. nejdå. fyfan va seg man är!
igår var jag iallafall ute, viktors och min kvällspromenad, träffade på hanna sch och sara och någon kille (som jag inte minns namnet på.) vi var iallafall ute, spela fotboll. kom hem runt 12 tiden. sen såg vi klart på beck och somnade! yeah, kom till jenny för en stund sen ikväll blir det lite chillkrök tror jag. ingen aning alltså! nej men nu ska jag vara lite social och försöka få tag i jäkla viktor som inte svarar! virre om du ser det här ring din älskling :) hihihiiih! puuuuuuuuuuuuuuss!


Söta jenny

pojkvän

dålig uppdatering i know, nu är det dax för min och viktors kvällspromenad! hihi, mysigt! vi ser på beck! på måndag börjar mitt sommarjobb, mer uppdate imorgon! puss på er

är hemma hos jenny

tjenare!
nu var det ett tag sen, men lovar faktiskt NU att minst skriva 1-2 inlägg pär dag, dålig på det här! men inte nån jätte data nörd längre, har annat för mig! just nu sitter jag hemma hos jenny, som är med sin pojkvän, och vad dom gör vill jag helst inte veta! snackat med pojkvän i luren som är på praktiken saknar han som fan. skit jobbigt utan han! nej ska ta en g och sen vänta på att dom kommer ut och är lite sociala mot mig, känner mig ensam! haha. stakars mig. faktiskt.

funkar inte att ladda upp bilder, ni får klara er!

RSS 2.0