VIKTOR

dååååålig uppdatering! det gillar vi inte.. haha.
inte pallat blogga, inget att blogga om. no life. allmänt irriterad på allt och bara vill dö. fyfan. lyssnar på sportify, min räddning! nej men ska nog ta och sova hos älsklingen idag, skönt att jag har honom iallafall! hihi. ska nog börja gå dit. får se om jag pallar blogga där. tveksamt.


hemma hos viktor

godmorgon bloggen!
är hemma hos älsklingen, ovanligt va? haha. nej men vi har bara kollat film hela morgonen, klockan 4 ska jag till soc. annars händer ingeting. tror jag sover här ikväll. får se. nu ska vi baka! puss på er!

I love you most of all darling

godmorgon!
vaknade runt åtta, skulle hjälpa till på gamla praoen men hon var sjuk bara att gå hem igen. så jag börja tvätta, haha rätt underhållande faktiskt. nu väntar jag på pojkvän som är påväg hit! mysigt. emma kommer till mig runt halv tre, får se vad vi ska göra. annars händer inte myket. föresten berätta jag att igår när jag vaknade låg det rosor på sängen? skit gulligt ju! hihi, rosa min favoritfärg också. ska vänta på älsklingen nu, hörs senare!


to be in love is the best feeling

var ute med emma, vi gick en bit.. eller okej mina ben värker vi gick till fucking älta. och tillbaks, alltså värsta jag gjort pålänge. fyfan. aldrig mer. men vi pratade om allt, verkligen. skit mysigt saknat min klittan! nu är jag sjukt trött vill bara lägga mig i sängen och sova. haha. dåligt kondis man har.

saknar viktor också, tomt utan min bebis! vill bara ha han här så jag kan pussa på honom. ensamt det är! har verkligen ingeting att skriva. jo, när jag kom hem åt jag pankakor. tänkte att ni ville veta det. haha. fyfan min blogg suger verkligen.

ska träffa viktor en snabbis, sjukt hur man kan sakna så snabbt. vi har inte träffas på typ 3 timmar och jag saknar han redan. jobbigt alltså! nej ska inte tråka ut er, höööörs.


tills allt blir svart - jag lovar.

I DO EVERYTHING TO SEE YOU HAPPY

godag! 
fick gottgöra mamma genom att handla åt henne, haha! nu är hon glad igen skönt, kanske man kan tigga lite pengar. nej men viktor har gått och nu ses vi inte förns imorgon, fyfan va konstigt! lyssnar på westlife haha brukar göra det med viktor får väl droga den när jag saknar han! nu messa emma vi ska möta utanför viktor om 10! så måste gå nu, bloggar när jag kommer hem.


jag älskar dig bästavän

förra våren

sitter hemma hos mig med viktor i sängen! haha. ska möta emma vid åtta tiden för snack om valborg. måste ha planer ju! annars händer ingeting. första dagen på två veckor ska jag sova själv, kommer kännas konstigt! har ju haft viktor brevid mig varje dag.

viktor och jag tog en promenad i skogen och bara pratade, mysigt. pratade om sommaren, gud va jag längtar! verkligen. sena sommarkvällar, gud va jag längtar efter sommaren!



mamma nu ba "alice jag vill prata med dig." bara jag som blir orolig? vad har jag nu ställt till med.

TANDLÄKAREN

tjäääänare!
sitter hemma hos virrepirre! haha. ska snart till tandläkaren och kolla om jag har hål. typ ingeting att skriva! skriver mer när jag kommer hem. PUSS PÅ ER!


kolla va viktor gjorde, sötnos!

I have missed our moments fanny!

hejsan!
kom hem för ett tag sen, träffade fanny. vi tog en promenad och prata gamla minnen, sjukt roligt faktiskt. efter ett tag träffa jag vikor, vi följde fanny en bit hem, men jag måde så sjukt illa så sen gick vi hem till mig och here we are! vi sitter och kollar på wallnder och bara myser! hihi. nej men nu ska jag lägga mig i sängen, godnatt!


jag saknar dom dära tiderna




















1) 6an. sebastian & jag.
2) 6:an. små skit ungar. sebastian, alfred, svante & jag.
3) 6an. fanny & jag.
4) 7an. piercing i läppen, gud so cool jag var. nat.
5) 6an typ? tiden då jag försökte bli "porr blond" misslyckades totalt. visste jag ens va silvershampoo var?
6) 7an. wannabe fjortis, läpp piercing och ett ton mascara.
7) hanna, jag & emma. förra vintern. faktiskt fin bild (om man bortser från min feta utväxt.)
8) no makeup för min del. jag & fanny.
9) kommer ihåg att vi skolka och så börja det spöregna.

orkar inte lägga in fler bilder, skit många mappar! men det kommer väll vartefter.

PIC

sitter och kopierar alla bilder från alvas andvändar konto till mammas det kommer typ ta 25 minuter. åååh irriterande. sen måste jag överföra dom på usb minnet till min jäkla dator också. det är massa gamla bilder, tider alltså! kan bjuda på ett par styckna när alla jäkla bilder är på skrivbordet. nej nu går det snabbt bara 8 minuter! härligt. kommer strax med lite gamla bilder, gamalt minne, gamla tider, saknade tider!

tårta

godmorgon! haha nejrå.
vaknade runt kvart över ett. haha, utvilad nästan! snart kommer väll folk, fixat mig lite. måste ju se någolunda okej ut. har inte så mycket att skriva. ska ut och ta en G nu! hööörs senare.



10 år

godmorgon!
yes, är medveten om att klockan är 08.33 tidigt! haha.. men eftersom att lillasyster fyller år och tar sin födelsedag på största allvar så var jag tvungen att springa hem för att gratta skit ungen! då var hon ju såklart redan vaken med presenterna och stod i MITT rum, läs: mitt. bara att svälja. hade det vart någon annan dag hade jag typ skrikigt "akta horunge" men hennes födelsedag.. fick stå och fixa alla hennes kompisars jäkla hår. jag som bara tänkte dö i sängen, men nej. hon blev iallafall glad över presenten. skönt det! haha.

och igår bada vi med badbomb och bara myste, såg på rånarna som vi inte såg klart. tror fakitskt båda somnade rätt snabbt. men mysigt hade vi.

idag blir det väl till att fira tio åringens födelsedag och ja, låssas älska släkten och se på när hon får pengar. nej fyfan va jag hatar när andra fyller år. haha. egoistiskt sakt. bara jobbigt att hon får pengar. haha. får se om viktor kommer hit ikväll och ser på wallander men han ska ju jobba.. hinner säkert somna innan han är här.

nu ska jag sova ett par timmar innan folk rasar in. orkar verkligen inte idag. hörs om ett par timmar!


grattis grisen. kommer du ihåg det här? egypten! haha. roliga minnen. ful du var där föresten!

föresten, grattis becca barndomsvän 20? 21? nu! haha. ha en underbar födelsedag på kolmorden!


darling

tjenare!
sitter med viktor, som nyss blogga. hahaha, han ska banne mig inte ha några av mina läsare! sug på den viktor. sen irriteras han av att jag stavas fel, men han suger på att skriva själv. bögjävel.

vi har badat, nu ska jag snart fixa håret. nu har jag lyssnat på hans dåliga musik så nu är det min tur att ta över. haha. han lyssnar typ.. på seg musik, håkan hellström dom dära.

måste ju hålla gång MIN BRA BLOGG. viktor. ahahhaa. jag är såååå rolig idag. nej men ska taaaaaggish. haha. nej fyfan. hejdå! 

tänkte bjuda på lite bilder på mig och emma som togs för några helger sen. har bara inte fört över dom till datorn, men nu har viktor gjort det.
















jag älskar dig emma!

djurgården

tja tja bloggen!
kom hem för ett tag sen, från viktors utställning, det min vikke gjort var fin. men efter bara en liten stund blev det väldigt tråkigt.

köpte föresten foundition och lite underkläder, men underkläderna visar jag inte upp här i bloggen, lite för privat. det får bara älskling och jag se. haha. foundition kommer upp sen, ska pröva den först och se om den är bra och sådär.

ska strax hem hämta pengar och till centrum för att köpa cigg, naaajs va? haha. nej med ska gå och kolla på matchen. snälla dif vinn nu! annars så vinner bönderna allt. hörs senare,
puss på er.

haha, nu skrek viktor "neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej" haha. nu måste jag kolla, min älskling kommer fan vara helt förstörd om djurgården inte tar hem det här.

nej nej.. viktor är helt förstörd.. skit jobbigt är det här! hans liv är typ över känns det som. hur kan man hänga upp sitt liv på hockey, djurgården? bara jag som tycker det är fan helt jävla konstigt? ska trösta han!

http://2.bp.blogspot.com/_yuF_JrQl7gM/SWfYZYQTS-I/AAAAAAAAAcg/0TftbI7B0qU/s400/difhockey.gif
spelar ingen roll att vi inte vann, djurgården är bäst endå!

STAN

precis fixat klart mig, väntar bara på mamma hon är ute med hunden. sen drar vi in till stan. hääärligt! ska försöka haffa en mobilkamera jag kan ta dagens outfit med, det behövs! men det kommer antagligen senare ikväll. ha en trevlig lördag!


buy new makeup

godmorgon bloggen!
kom nyss hem ifrån viktor. han somna jag låg och kolla på film helt själv, jäääätte kul verkligen. haha.

idag ska jag och mamma till stan för att köpa nytt smink till mig, eftersom att jag får utslag av mitt smink och min hy blir jätte dålig. sen ska vi till viktors utställning för att kolla på vad han har gjort där, trevligt! annars händer inte mycket alls, antagligen sover jag hos viktor ikväll eftersom han är ensam hemma.

imorgon fyller alva år (min lillasyster.) 10 år! för engåns skull har jag köpt present i tid, härligt. hoppas bara hon blir nöjd, annars blir det ett helvette. haha. svårt det dära, på min tid när jag var 10 (HAHA, VIKTOR!) lekte jag fortfarande med barbie dockor och mamma, pappa & barn. hon har bh fast hon inte har några tuttar, smink fast hon fortfarande går i lågstadiet. sjukt!

aja, dax att tvätta sig, känner mig ofräcsh, hhaha. viktor jag kommer i kilt! (emma och alice skämt.) haha. nejrå, dax att sätta igång.


min mamma tänker typ på det hära märket, clinique? är det bra? lite osäker.


hos pojkvän

sitter hemma hos viktor, dom har massa folk så rätt osocailt och viktor säger ju inte häller så mycket.. nejrå. skit pigg är man också! för engångs skull. har typ inget att blogga om! trist.

hemma hos virre

tjenare bloggen!
sitter hemma hos älsklingen, vi har precis käkat toast! hihi. ikväll ska jag sovaa här fast dom kommer ha massa folk, men börjar fan bli van. haha! var ett tag på gamla praoen och hjälpte till sen åkte vi och kolla på viktors och jonatans jobb i farsta. eller alltså dom ska typ total renovera en lägenhet. stakarn! haha. men dom får ju cash för det, så väärdt det helt klart! nu ska jag vara lite social imot min älskling. puss sålänge!


jag och äääääälsklingen

dålig start på dagen

sitter och kollar på vakna med the voice, fixat klart mig ska strax gå till min gamla prao. försöker ta bilder med webbcamen men den har fuckat ur sig, den funkar inte + mobilen kan man tydligen inte överföra bilder? dålig start. för typ damp. nej men ska ta ett glas multivitamin sen gå.. vi hörs senare!


bild från igår.


jag kan inte sova

alltså, jag har vart uppe sen fem FEM? fattar ni? jag kan inte sova, så jävla irriterande och väcka viktor kan man ju häller inte göra.. han ska ju liksom upp om två timmmar.. känns inte direkt som någon bra ide. det mest irriterande är att vakna med the voice inte börjar förns om en timme, tills dess? måste jag roa mig med någonting. jag är annars aldrig morgonpigg, men nu? asså faaaaan va irriterande seriöst! och så förlora djurgården igår, så viktor var inte sådära på sitt bästa humör om man säger så. äh, väcker viktor han kan ju inte bli för sur på sin flickvän! haha, stakarn fick bli väckt mitt i natten av mig klockan tre för jag inte kunde somna var överpigg och sen fick han vakna när jag drömde mardröm och va vaken tills jag somna. jag låter nog viktor sova ut haha så fixar jag håret och det! hörs snart (måste ju roa mig med något. bloggen?)



kom igen nu dif

tänkte bara säga godnatt, blev förlängning på matchen så måste se klart den sen får jag mysa med älsklingen, just nu går det inte eftersom han är helt insatt i matchen, men jag ska tvätta bort sminket och borsta tänderna. godnatt, vi hörs imorgon.


djurgården gör ett mål nu så jag får mysa med min älskling!


tack melinda för blogg designen

tjenare bloggen!
först måste jag tacka melinda för hjälpen med blogg designen! tog bort alla gamla inlägg, tänker starta pånytt och nu lovar jag att det blir en jäkligt bra bloggnig! lovar lovar lovar. virre ligger och kollar på matchen, jag också faktiskt! kan man inte tro men jorå, blivitt jäkligt intresserad. såklart hejar jag på djurgården, har jag alltid gjort. just nu ligger det 3-2 till dif. annars händer ingeting, hoppas det inte blir förlängning så jag kan få se på något annat så det inte blir försent såå man hinner somna! men såklart, djurgården tar hem det här det känner jag på mig! nu ska jag gå och pussa på surisen i sängen. vi kanske hörs senare!


min viktor som faktiskt är målvakt!


RSS 2.0